5 Simple Techniques For tekirdağ prefabrik

Wiki Article

Hızlı şekilde iletişime geçmek, prefabrik ev modelleri hakkında bilgi almak içinside of aşağıdaki bilgilerden faydalanarak bizlere ulaşabilirsiniz.

Prefabrik evler teknolojisinin bize sunduğu kolaylıklardan olan prefabrik evler hızlı montaj, ekonomik yapılarıyla ön plana çıkıyor. Aynı zamanda depreme dayanıklılık, ısı yalıtım değerlerinin yüksek olması da prefabrik hazır evler tercihini daha da arttırmaktadır.

900 TL’den başlamaktadır yani prefabrik ev kaç para dersek ortalama bu rakamı düşünebilirsiniz diğer evlerimizi de kampanyalı prefabrik ev fiyatları sayfamızdan görebilirsiniz.

Onlarca ev modeli arasından tercih yapmakta zorlanıyorsanız sizleri showroom binalarımızı görmeye davet ediyoruz. Bununla birlikte prefabrik ev fiyatları 2024, güncel fiyatlar olup indirime gitmiş bulunuyoruz.

Diğer yandan, betonarme ev yapımında karşılaşılan usta bulma zorluğu, maliyetlerdeki beklenmedik artışlar ve inşaat sürelerinin uzaması gibi sorunlar, insanları prefabrik evlere yönlendirmektedir.

Konut açığının en kısa sürede kalıcı olarak kapatılmasını sağlamak için tasarlanan prefabrik ekonomik toplu konutlarımız, deprem, sel ya da savaş gibi dış faktörlerden kaynaklanan durumlarda hızla kurularak mağduriyetlerin en kısa sürede giderilmesini sağlar.

edirne prefabrik ev Kars’ta çOkay soğUnited kingdom iklim bölgesinde de prefabrik ev yapılabilirken, Akdeniz’in sıcak bölgelerinde kırklareli prefabrik ev fiyatları de prefabrik ev yapılabilmekte ve sorunsuz kullanılabilmektedir.

Prefabrik evlerin duvar bloklarında özel paneller arasına yüksek dansite yoğunluğunda yüksek yalıtım kazandıran izolasyon malzemesi kullanılmaktadır. Standart bir prefabrik binanın dış duvar kalınlığı 10 cm’ye ulaşmakta olup klasik prefabrik betonarme binalara göre yüksek ısı ve ses yalıtımına sahiptir.

Üretim Proje Dosyası ve Zemin Beton Systemı: Prefabrik evin inşasının başlangıcında, detaylı bir üretim proje dosyası hazırlanması ve evin temeli için gereken zemin beton prepareının teslim edilmesi, inşa sürecinin temelini oluşturur.

Özge Yapı olarak malzeme ve işçilik hataları ve oluşabilecek aksilikler durumunda 2 yıl servis destek garantisi verilmektedir. Kullanımdan kaynaklı oluşabilecek sorunlar garanti kapsamında değildir.

Prefabrik konutlar four mevsim edirne prefabrik ev kullanıma olanak sağlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her iklim şartlarına uygun bina üretilebilmektedir. Yapıların kurulacağı yerin iklim özellikleri dikkate alınarak üretim yapılmaktadır.

Tek katlı prefabrik ev modelleri 27 m2 ile 138 m2 arasında farklı tarzda alternatiflere sahiptir. Düz alanlarıyla yaşlı ve engelli bireylere konforlu bir kullanım olanağı verir.

Sevkiyat sonrası ve montaj süresince kırklareli prefabrik ev fiyatları sahada malzemelerin çalınma veya zarar görmeye karşı koruma altına alınması

Prefabrik evlerin montajı ve demontajı oldukça kolaydır. İstendiğinde başka bir yere taşınabilir ve tekrar kurulabilirler, bu da onları oldukça pratik hale getirir. Ayrıca, prefabrik evler depreme dayanıklı yapıları ile güvenli bir yaşam alanı sunar.

Report this wiki page